S O L A R - S H A R K S

Zelf installeren: wij hebben voorraad en kunnen wel leveren. Wilt u uw zonnepanelen geinstalleerd hebben: een offerte binnen 1 dag en installeren binnen 1 maand!

img
img
img
img
img
img

Grondplaat - Contactplaat

120 Rating
€0,36 €0,44

De aardingsplaat - Contactplaat is een onderdeel voor het aarden en balanceren van het elektrische potentiaal van een zonnepaneel installatie.

Quantity:

Sale End In

  • Days
  • Hours
  • Minute
  • Seconds

De grondplaat - Contactplaat is een montagecomponent van een fotovoltaïsche installatie die dient om de mogelijkheden van frames, constructies en fotovoltaïsche modules in evenwicht te brengen. De contactplaat zorgt voor de galvanische continuïteit van de aansluitingen van de frames van de zonne-installatie .

De rol van de scherpe lipjes is om de dunne laag geanodiseerd aluminium te doorboren die de frames van de zonnemodules bedekt. Deze laag is een isolator en geleidt geen elektrische ladingen. De poten zorgen voor een sterke en duurzame elektrische verbinding door de aluminium laag direct achter de anodiseerlaag te bereiken.

De contactplaat is gemaakt van roestvrij staal, wat corrosiebestendigheid garandeert en een ononderbroken werking gedurende vele jaren mogelijk maakt.

Maat 40 - 40 - 10
Materiaal Roestvrij staal 1.4301

product
Added To Cart
product
Added To Wishlist