S O L A R - S H A R K S

Zelf installeren: wij hebben voorraad en kunnen wel leveren. Wilt u uw zonnepanelen geinstalleerd hebben: een offerte binnen 1 dag en installeren binnen 1 maand!

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Zijklem H40

120 Rating
€0,51 €0,61

De eindklem of zijdruk is een belangrijk montage-element voor fotovoltaïsche systemen en dient om het zonnepaneel aan het aluminium constructieprofiel te bevestigen.

Quantity:

Sale End In

  • Days
  • Hours
  • Minute
  • Seconds

De eindklem of zijdruk is een belangrijk montage-element voor fotovoltaïsche systemen en dient om het zonnepaneel aan het aluminium constructieprofiel te bevestigen. Het wordt gebruikt voor het monteren van fotovoltaïsche panelen op platte of hellende daken.

Gebruik eindclips voor boeiboorden die in een lijn op het dak van het gebouw zijn geplaatst. Gebruik middenklemmen tussen de panelen.

Het belangrijkste technische kenmerk van de klem is de werkhoogte, die moet overeenkomen met de hoogte van de te monteren fotovoltaïsche module. De H30 klem heeft een werkhoogte geschikt voor een 30 mm dik paneel, de H35 klem voor een 35 mm dik paneel, enzovoort. Om esthetische redenen is deze tang ook verkrijgbaar in een zwart geanodiseerde uitvoering. Anodiseren verbetert ook de duurzaamheid van het element door de weerstand tegen omgevingsinvloeden te vergroten.

Lengte 50 mm
Materiaal 6060 rang aluminium
Profielmontage M8 schroefgat
Kenmerken van 6060 aluminium flexibel en resistent bestand tegen corrosie en invloeden van buitenaf bewerkbaar, slijpbaar

product
Added To Cart
product
Added To Wishlist