S O L A R - S H A R K S

Zelf installeren: wij hebben voorraad en kunnen wel leveren. Wilt u uw zonnepanelen geinstalleerd hebben: een offerte binnen 1 dag en installeren binnen 1 maand!

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Zijklem H32

120 Rating
€0,51 €0,61

Zijklem is een belangrijk montage-element voor fotovoltaïsche systemen en wordt gebruikt om het zonnepaneel aan het aluminium constructieprofiel te bevestigen.

Quantity:

Sale End In

  • Days
  • Hours
  • Minute
  • Seconds

Zijklem is een belangrijk montage-element voor fotovoltaïsche systemen en wordt gebruikt om het zonnepaneel aan het aluminium constructieprofiel te bevestigen. Het wordt gebruikt voor de montage van fotovoltaïsche panelen op platte en hellende daken.

Gebruik eindklemmen voor boeiboorden die in een rij op het dak van het gebouw zijn geplaatst. Gebruik tussenklemmen tussen de panelen.

Het belangrijkste technische kenmerk van de klem is de werkhoogte, die moet overeenkomen met de hoogte van het te monteren fotovoltaïsche paneel. De H30 lijm heeft een werkhoogte geschikt voor een 30 mm dik paneel, de H35 lijm voor een 35 mm dik paneel, etc. Om esthetische redenen is deze tang ook verkrijgbaar in een zwart geanodiseerde uitvoering. Anodiseren verbetert ook de duurzaamheid van het element door de weerstand tegen de elementen te vergroten.

Lengte 50 mm
Materiaal Aluminiumkwaliteit 6060
Profielmontage M8 schroefgat
Kenmerken van 6060 aluminium flexibel en resistent bestand tegen corrosie en invloeden van buitenaf bewerkbaar, slijpbaar

product
Added To Cart
product
Added To Wishlist