S O L A R - S H A R K S

Zelf installeren: wij hebben voorraad en kunnen wel leveren. Wilt u uw zonnepanelen geinstalleerd hebben: een offerte binnen 1 dag en installeren binnen 1 maand!

img
img
img
img
img
img

Centrale klem H8 aluminium 6060 M8 boring

120 Rating
€0,51 €0,61

De centrale klem is een montage-element voor fotovoltaïsche systemen en dient om het zonnepaneel op een aluminium constructieprofiel te bevestigen.

Quantity:

Sale End In

  • Days
  • Hours
  • Minute
  • Seconds

De centrale klem is een montage-element voor fotovoltaïsche systemen en dient om het zonnepaneel op een aluminium constructieprofiel te bevestigen. Het wordt gebruikt voor het monteren van fotovoltaïsche panelen op zowel platte als hellende daken.

Het is gemaakt van hoogwaardig 6060 aluminium en wordt gekenmerkt door een hoge weersbestendigheid. De hoge fabricagekwaliteit garandeert een duurzame bevestiging voor de constructie van fotovoltaïsche panelen.

Om esthetische redenen zijn de aangeboden klemmen ook verkrijgbaar in een zwart geanodiseerde uitvoering. Anodiseren verbetert ook de duurzaamheid van het element door de weerstand tegen omgevingsinvloeden te vergroten.

Lengte 50 mm
Materiaal 6060 rang aluminium
Profielmontage Gat voor M8-schroef
Kenmerken van 6060 aluminium flexibel en resistent bestand tegen corrosie en invloeden van buitenaf bewerkbaar, slijpbaar
product
Added To Cart
product
Added To Wishlist